Православна Церква України передала військовим в зону ООС 5 тисяч освячених пасок.

Про це повідомив Глава ПЦУ митрополит Епіфаній.

“Вже традиційно перед величним святом Воскресіння Христового ми відправляємо освячені паски для наших новітніх героїв – тих, хто ціною власного життя береже й захищає нашу державу, територіальну цілісність, нас із вами”, – написав він на своїй сторінці у Facebook.

Владика зауважив, що у Києві виглядає так, ніби війни немає.

“Але насправді українська держава вже сім повних років перебуває в стані неоголошеної війни з боку Росії, і наші військовослужбовці стримують агресора. Наша Церква – зі своїм народом, і ми завжди молимося за кожного нашого захисника, за їхні родини та просимо Бога їх вберегти”, – наголосив митрополит Епіфаній.

Він додав, що сьогодні практично кожен військовий підрозділ Збройних сил України має свого капелана, який несе служіння там, на передовій, та духовно підтримує військових.

“Передаючи паски на фронт, ми прагнемо розділити з нашими воїнами великодню радість, подарувати часточку домашнього тепла, надії, нашу подяку. Вірю, що Господь неодмінно сподобить нас повної перемоги над агресором, і ми здобудемо справедливий мир”, – додав Предстоятель ПЦУ.

Також він подякував “благодійникам, волонтерам та всім небайдужим, хто долучився до цієї благої й доброї справи, а також усім військовим, які повезуть ці паски нашим захисникам на передову, в окопи”.

“Нехай Господь і надалі допомагає, укріпляє наших воїнів і дає сили йти шляхом правди, що приведе до перемоги. Слава Ісусу Христу! Слава Україні!” – написав митрополит Епіфаній.

Comments are closed.