Дві блогерки, які оскандалилися своєю поведінкою на Великдень у київській церкві Різдва Христового, вибачилися. Відповідне відео опублікувало столичне видання Інформатор, повідомляє УНІАН.

Одна з них назвалася Євою і уточнила, що інцидент стався 1 травня.

“Я задула свічку. Я хочу щиро попросити вибачення у людей, чиї почуття я зачепила. Я не думала, що все це буде настільки масово, і хтось зі сторонніх людей про це дізнається. Мені правда дуже шкода, що в таке світле свято Великодня ви повинні спостерігати, як дві малолітніх дурочки зайшли до церкви і почали просто творити якусь хр*нь”, – заявила вона. І додала, що вони з подругою не вживали наркотики, але випили “по пляшці пива на людину”.

Друга блогерка, яка назвалася Настею, також вирішила вибачитися.

“Мені дуже шкода, що так вийшло. Я показала себе з жахливої сторони. Це була дурість, яку ми не обдумали. Я хотіла б попросити вибачення у всіх, чиї почуття я зачепила”, – стверджує вона.

Днями в Києві дівчата зайшли до церкви Різдва Христового, що на Подолі, і почали задувати там свічки, пити алкоголь і курити електронні сигарети. Опісля всім цим поділилися в соцмережах, викликавши хвилю обурення.

Як повідомляла РП, на Великдень дівчата зайшли до церкви Різдва Христового, що розташована на Поштовій площі на київському Подолі, і почали задувати свічки та реготати. Також дівки розпивали алкоголь і курили електронні сигарети у храмі.

Comments are closed.