У Миколаївській військовій частині 3039 Національної гвардії України відбулось відкриття та освячення військової каплички. Про це йдеться на сторінці військової частини НГУ у Facebook.

Чин благословення і освячення військової каплички на честь Святого Миколая Чудотворця очолив керуючий Миколаївською Єпархією митрополит Миколаївський і Богоявленський Володимир та голова Синодального управління військового духовенства митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан (Яременко) у співслужінні  військових капеланів військових частин Південного ОТО та духовенства миколаївської єпархії ПЦУ.

«Самим життям доведено, що ні моральність, ні патріотизм, не можуть відродитися на ґрунті бездуховності. Саме тому колектив військової частини послідовно і цілеспрямовано веде роботу по збагаченню духовності військовослужбовців», – такими словами митрополит Миколаївський і Богоявленський Володимир завершив освячення.

Під час свого виступу начальник Південного Одеського територіального управління генерал-майор Олег Підлубний зазначив, що вже невдовзі до каплички на честь Святого Миколая Чудотворця можуть приходити військовослужбовці та члени їхніх сімей, можуть помолитися, подякувати Всевишньому чи попросити у нього допомоги, запалити свічку, віддавшись думками про найпотаємніше.

За матеріалами: Духовний фронт України

Comments are closed.