Журналістів, які не отримали акредитацію, РПЦвУ не пускатиме на свої заходи, присвячені річниці Хрещення Русі-України.

Про це попередили на офіційному сайті РПЦвУ.

Як йдеться в повідомленні, відкрито акредитацію журналістів центральних і регіональних ЗМІ на святкові заходи 27-28 липня у Києві з нагоди 1033-ліття Хрещення Київської Русі та дня пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира – на Володимирській гірці та у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі.

Як повідомляють організатори, після 16:00 цього дня списки на отримання перепусток будуть закриті.

Потрапити на події тільки за редакційними посвідченнями буде неможливо.

Вхід журналістів на Володимирську гірку звершуватиметься виключно за перепустками й списками, які знаходитимуться в охорони заходу. Акредитовані журналісти отримають інформацію про всі події, час і місце проведення заходів.

На Володимирській гірці біля пам’ятника князю Володимиру будуть позначені території: «Телебачення», «Преса» (план-схему з позначками журналісти отримають на особисту електронну пошту, яку вкажуть під час акредитації).

Акредитовані журналісти зможуть отримати перепустки 26 липня з 09.00 до 20.00 у Києво-Печерській Лаврі, корпус 70-А, Центр інформації УПЦ. Для отримання перепустки потрібно буде пред’явити журналістське посвідчення ЗМІ та паспорт. На святкових заходах при собі обов’язково мати перепустку, паспорт і посвідчення редакції, від якої акредитовано журналіста.

Comments are closed.