Папа і Патріарх Олександрійський і всієї Африки Феодор та архієпископ Нової Юстиніани і всього Кіпру Хризостом привітали предстоятеля ПЦУ митрополита Епіфанія з 1033-річчям Хрещення Руси-України.

Про це повідомляє пресслужба ПЦУ.

Як повідомляється, Патріарх Феодор бажає та молиться, щоб Бог через почесні дари славного Святого Рівноапостольного Князя Володимира та славетного Святого Апостола та Євангеліста Марка подарував багато років, здоров’я фізичного та душевного та сили для звершення Ваших обов’язків Первоієрарха, які накладають велику відповідальність.

“Любому українському народові – добробуту, прогресу, радості та миру від творця світу Господа Ісуса Христа, Спасителя нашого”, – йдеться в привітанні.

Архієпископ Кіпру Хризостом наголосив, що часи скорбот і випробувань у Церкві Христовій багаторазові і часто напружені, та закликав братів в Україні твердо триматися віри.

“Від щирого серця бажаємо всім вірним, які становлять повноту Церкви України, які через своє хрещення зберігають спадщину Божественної благодаті, зберігати Христа, що мешкає у ваших серцях. Вам, Ваше Блаженство, ми щиро бажаємо, щоб у Вас було багато років, плідних у Господі”, – зичить Хризостом.

Comments are closed.