Український політик та телеведучий Сергій Притула вирішив знову стати студентом. Він вступив до Українського католицького університету, де вивчатиме публічне управління та адміністрування.

Про це йдеться в Instagram Сергія Притули.

40-річний телеведучий та багатодітний батько навчатиметься на заочній формі факультету суспільних наук Українського католицького університету, що у Львові. Притула вивчатиме публічне управління та адміністрування, щоб здобути більше знань для кар’єри політика.

«Претендувати на участь в державному управлінні без відповідної освітньої бази можна, але не треба. Дипломів спеціаліста та магістра фінансів мені не достатньо», – наголосив шоумен.

«Освіта – це фундамент усього. А самовдосконалення – це безперервний процес. Торік я вирішив для себе, що моїм пріоритетом на наступних мінімум 10 років буде участь у політичному житті країни та долучення до сфери державного управління», – додав новоспечений студент, передає Главком.

Цікаво також, що у коментарях на запитання, чи він є католиком, Притула відповів заперечно, уточнивши, що він православний.

Початок політичної кар’єри Сергія Притули припав на 2019-2020 роки, коли він безуспішно висунувся від партії “Голос” до Верховної Ради, а потім від цієї ж політсили – на міського голову Києва. Й так само безуспішно, пише Еспресо.TV.

Його 30-те місце у списку на парламентських виборах виявилося не прохідним. До Ради потрапили лише перші 20 списочників “Голосу”.

Столичні ж вибори він програв переобраному Віталію Кличку (50,52%). При цьому Притула посів третє місцє і поступився не лише чинному меру, а й одіозному кандидату від ОПЗЖ Володимиру Попову (9,51%).

2021 року Сергій Притула вийшов з партії “Голос”.

Comments are closed.