Протоєрей РПЦ Андрій Ткачов, якого росЗМІ називають “улюбленим проповідником Кирила”, порівняв вакцину від коронавірусу із ботоксом.

Про це він сказав в ефірі  телеканалу “Спас”, передає “Ахилла”.

“Вони (жінки) ходили до нас за благословенням, коли заганяли собі уколами хімічну речовину в м’яке місце? – Ні, не ходили. А чому вони тепер пристають до нас зі своїми уколами?”, – обурився священник.

Пізніше він заявив, що кожен сам має вирішувати, чи робити щеплення. Втім, порадив все ж перехрестити вакцину перед ін’єкцією і помолитись.

Крім того, протоєрей РПЦ підтвердив, що вірить у те, що епідемія коронавірусу стала результатом “всесвітньої змови”.

Нагадаємо, що протоєрей Андрій і раніше висловлювався про штучну природу коронавірусу, наприклад, запевняв, що його придумали тільки для того, щоб зіпсувати Великдень. А на початку епідемії він прославився проповіддю у протигазі.

Протоєрей Андрій Ткачов раніше душпастирював в Україні і був керівником Місіонерського відділу Київської єпархії РПЦвУ (УПЦ МП). 2014 року він втік до Росії і звідти став поливати брудом Революцію Гідності, українське військо, тодішніх керівників держави та загалом усю Україну.

“По-перше, Україна – ніяка не братська, я вам про це прямо і чесно кажу. На Україні живуть наші брати, але сама Україна з усією своєю свинською ідеологією, зі своїм бісівським менталітетом, побутовим сатанізмом ніяка не братська. Всі двадцять років після розділу Союзу вона була не братська, а ворожа до Росії країна”, – казав священник-утікач.

Comments are closed.