З благословення Митрополита Київського і всієї України Епіфанія намісник Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря архієпископ Вишгородський Агапіт звершив  освячення храму та Божественну літургію у храмі ікони Божої Матері «Неопалима Купина» м. Боярки на Київщині.

Як йдеться на сайті ПЦУ, владиці співслужили настоятель храму протоієрей Максим Кравчук, благочинний Вишневського благочиння протоієрей Михайло Ткач та духовенство єпархії.

На малому вході з благословення Предстоятеля Православної Церкви України настоятеля храму було удостоєно правом носіння хреста з прикрасами.

Після відпусту Літургії владика Агапіт звернувся до присутніх з повчальним словом, подякував усім за спільну молитву та привітав парафіян зі святом.

Цього дня також своє професійне свято – День рятувальника – відзначали українські пожежники. Поруч з храмом розміщена 33-тя Державна пожежно-рятувальна частина м. Боярки. На подвір’ї храму архієпископ Агапіт разом з духовенством привітав пожежників з професійним святом та вручив їм церковні відзнаки.

Comments are closed.