Народний депутат Антон Поляков просить СБУ перевірити викладені у ЗМІ факти фінансування мережею заправок «БРСМ-нафта» та її власником Андрієм Бібою протестів проти приїзду Вселенського Патріарха.

Про це стало відомо зі сторінки нардепа у Facebook, повідомляє Леополіс.

Фото: Сергій Моргунов / Бабель

Народний депутат Антон Поляков написав звернення до голови СБУ Івана Баканова, де просить перевірити викладені у ЗМІ (зокрема в сюжеті 24 каналу: «Візит Варфоломія в Україну: проросійські сили можуть вчинити провокації») факти про причетність до фінансування акцій протесту проти приїзду Вселенського Патріарха мережі АЗС «БРСМ-нафта» та її власника Андрія Біби.

Він також закликає перевірити факти фінансування мережею АЗС «БРСМ-нафта» та її власником Андрієм Бібою діяльності РПЦ в Україні.

Як зазначає народний депутат,  проросійські сили вже з лютого вели пропаганду проти візиту Вселенського Патріарха, а з різних джерел неодноразово надходила інформація про можливі заворушення під час акцій протесту. Тож наслідки цих провокацій могли нести загрозу державній безпеці України, її міжнародному іміджу та міжконфесійній злагоді в українському суспільстві.

Comments are closed.