Митрополит Київський і всієї України Епіфаній у співслужінні архієреїв та священнослужителів освятив новозбудований храм Трьох Святителів у селі Бабче Івано-Франківської області.

«Де б ми не перебували, у якому храмі не молилися би — Господь незмінно з нами. Він чує наші молитви і відповідає на них — можливо, не завжди дослівно втілюючи наші прохання, але з огляду на те, що справді нам необхідно та корисно. Знаючи, що насправді добре та потрібно людині, Творець вказує їй істинний шлях, підтримує, спрямовує — та вже від самої людини залежить, чи дослухається вона, чи не зверне з праведної стежки», — сказав предстоятель ПЦУ на початку божественної літургії.

Водночас пресслужба Івано-Франківсько-Галицької єпархії ПЦУ закликала молотися, щоб Бог благословив усіх, хто молитиметься у новому храмі: «Піднесімо свої молитви до Господа, аби Він благословив усіх, хто молитиметься у цих стінах!»

Нагадаємо, предстоятель ПЦУ прибув до Івано-Франківська з першосвятительським візитом 25 вересня. У понеділок, 27 вересня, у день престольного свята у селі Манява Солотвинської територіальної громади, в Хресто-Воздвиженському чоловічому монастирі Епіфаній очолить святкову літургію.

Comments are closed.