Напередодні свята Покрови та Дня захисників і захисниць на кладовищі неподалік Маріуполя відбулася панахида за загиблими під час російсько-української війни українськими воїнами, повідомляє Армія. інформ.

На Алеї Героїв Старокримського цвинтаря, де поховано кілька військовослужбовців ЗСУ, правоохоронців і добровольців, зібралися рідні загиблих та їхні побратими.

Священник-капелан ПЦУ отець Уар пригадав у своїй молитві кожного донеччанина, що загинув у цій підступній війні за свободу та незалежність України. Наприкінці служби капелан виголосив проповідь.

“Ці українські воїни, віддавши своє тілесне життя за свободу України, врятували свої душі, адже Господь казав, що немає кращої смерті, як душу покласти за друзів своїх. І сьогодні, як завжди під час панахид, відкриваються небеса і душі наших воїнів встають поряд з нами, живими… Пригадаймо їх всіх добрим словом та у наших молитвах…” – зазначив капелан.

Батьки Андрія Назаренка, почесного громадянина Маріуполя, старшого солдата ЗСУ, який загинув улітку 2015 року, подякували всім присутнім за те, що народ України в їхніх обличчях пам’ятає загиблих героїв та морально підтримує осиротілих близьких і родичів.

Comments are closed.