Релігійні конфесії, які розповідають про “чіпи” і “Армагеддон” замість популяризації вакцинації,  вчиняють злочин. Про це написала на своїй сторінці в Facebook народна депутатка України Вікторія Сюмар.

Вона ставить за приклад у популяризації щеплень Римо-Католицьку Церкву, УГКЦ та ПЦУ. Водночас критикує ті конфесії, які “доводять людей до свідомого самогубства”.

“Ті релігійні конфесії, які зараз обрали розповіді про “чіпи” і Армагеддон замість популяризації вакцинації (як це робить Католицька Церква, УКГЦ і ПЦУ) – вчиняють злочин. Це не про Бога, це про приречення людей до свідомого самогубства. І всі знають, хто і що проповідує”, – написала депутатка.

Вона наголошує: “538 офіційних жертв Ковід-19 лише за останню добу! Україна впевнено рухається до світового антирекорду… І це страшна ціна, яку країна платить за всю цю середньовічну темінь в головах і провалену вакцинацію”.

Як повідомляла РП, 19 жовтня в центрі столиці під будівлею Верховної Ради відбувся мітинг вірян РПЦвУ проти вакцинації. Мітингувальники прийшли до  парламенту з плакатами з написами: “Вакцинація вбиває”, “Ні медичним експериментам. Захистимо наших дітей”. Також учасники мітингу принесли з собою ікону і хрест.

Comments are closed.