На Вінничині антивакцинатори нібито з благословення почаївських старців, закликають віруючих залишати домівки, звільнятись з роботи та оселятись на приватній території у місті Хмільник, мотивуючи свої дії необхідністю рятуватись від «вакцинації, яка з початку грудня стане примусовою».

Про це повідомляє РІСУ з посиланням на  сайт Вінницької єпархії УПЦ МП.

Фото: Цензор.нет

“Жодного благословіння на свої дії згадані особи не мають ані від братії Почаївської лаври, ані від духовенства Троїцького Браїлівського жіночого монастиря”, – зазначив митрополит Вінницький Варсонофій у своєму розпорядженні.

“Закликаю духовенство проявляти увагу та пильність, аби ніхто з парафіян не став жертвою шахраїв. Нагадую, що питання вакцинації не є таким, що стосується віри та спасіння і знаходиться виключно в полі власного вибору та відповідальності кожної людини.

Застерігаю духовенство і вірних від спілкування з шахраями, оскільки їх діяльність є антицерковною. За офіційною інформацією звертайтесь до настоятелів місцевих храмів єпархії, благочинних та в єпархіальне управління”, – наголосив ієрарх Московського Патріархату.

Comments are closed.