Мета російської агресії – перетворити Україну на ту прірву, на яку Росія перетворила Крим, Донецьк та Луганськ, спробувати відновити зогнилого і мертвого радянського монстра, тюрму народів, імперію зла.

Про це зазначає у своєму зверненні до українського народу Митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

Він наголошує, що вторгнення Російської Федерації в Україну вже відбулося, воно розпочалося ще взимку 2014 року із нападу “зелених чоловічків” у Криму.

“Вісім років триває хоча офіційно не оголошена Кремлем, але цілком реальна війна Росії проти України. Наслідками цієї війни є окупація Криму та частини Донбасу, щоденні обстріли російськими військами української території, постійні гібридні атаки з боку Росії в економічній, дипломатичній, інформаційній, релігійній та інших сферах”, – зазначає Епіфаній.

За його словами, мета цієї агресії відома і зрозуміла: перетворити всю нашу країну або хоча би її більшу частину на окуповану територію, керовану від імені Кремля зрадниками, терористами і кримінальниками.

“Перетворити Україну на ту прірву, на яку Росія перетворила Крим, Донецьк та Луганськ. За наш рахунок спробувати відновити зогнилого і мертвого радянського монстра, тюрму народів, імперію зла, примусити вільні народи Європи упокоритися перед бажаннями нинішніх володарів Кремля”, – наголошує Предстоятель.

Comments are closed.