Представники РПЦ в Україні (УПЦ МП) закликають вірян не піддаватися паніці, щоб не грати проти добробуту “нашей общей Отчизны”.

Про це у публікації на проросійському сайті  vesti.ua написав митрополит РПЦвУ Бориспільський і Броварський Антоній Паканич.

“Нині над нашими головами проноситься хвиля чергових чуток та припущень. Це відбувається в украй непростий період, коли нам доводиться мати справу з цілою низкою серйозних проблем у різних сферах життєдіяльності суспільства. З огляду на цей аспект, можна сміливо сказати – піддатися паніці і зневірі означає зіграти проти себе. Зіграти проти мирного стану душі, суспільної стабільності та добробуту нашої спільної Вітчизни”, – написав митрополит Російської Церкви в Україні, не уточнивши, яку саме “спільну вітчизну” він має на увазі.

Також митрополит Антоній закликав не слідувати “за певними маніпуляціями”, що завжди віддаляє людину від Бога. “Адже цим явно викривається відсутність довіри до Господа та Його турботи про нас”, – додав функціонер УПЦ МП.

Comments are closed.