Цьогоріч День батька українці відзначають в умовах війни. Тому багато татусів виконують нині свій найвищий обов’язок – захищають, боронять, охороняють. Інші теж допомагають, убезпечують, підтримують – кожен на своєму місці, в міру своїх можливостей. Дай Боже всім дітям діждати своїх тат з війни та вберегти тих, хто поруч. Адже батьківська любов і підтримка так важливі в житті кожної людини!

Про це пише ПЦУ.

Сьогодні помолімося за всіх батьків – рідних, духовних і тих, хто взяв на себе цю відповідальну місію та допомагає вам чи вашим дітям знайти власний шлях у цьому житті. Нехай наша щира молитва надихне, підтримає і додасть сил тим татам, хто через війну перебуває далеко від своїх родин. Нехай наблизиться час перемоги і возз’єднання родин!

МОЛИТВА ЗА БАТЬКА

Господи Ісусе Христе, Милостивий Боже наш, Ти прихильно приймаєш кожну щиру молитву. Тож молю і благаю Тебе, Спасителю наш, подай батькові моєму міцне здоров’я та довгий вік, і дай йому мудрість про мене дбати і на добро наставляти. Благослови його чесну працю, нехай сповняться його надії, які він на мене покладає. Вислухай милостиво всяке його прохання та щедро подавай усе, що для спасіння корисне. Амінь.

Comments are closed.