Предстоятель Православної Церкви України зустрівся в Митрополичому домі з військовими медиками – Командувачем Медичних сил Збройних сил України генерал-майором медичної служби Тетяною Остащенко, начальником Національного військово-медичного клінічного центру Міністерства оборони України генерал-майором медичної служби Анатолієм Казмірчуком, начальником штаба – заступником Командувача Медичних сил ЗСУ бригадним генералом медичної служби Сергієм Халіком, начальником відділу морально-психологічного забезпечення НВМКЦ полковником Борисом Пєровим та помічник начальника НВМКЦ з фінансово-економічної роботи підполковником Русланом Кульчицьким.

Про це повідомляє пресслужба ПЦУ.

У зустрічі також взяв участь настоятель госпітального храму на честь Покрови Пресвятої Богородиці, що при Національному військово-медичному клінічному центрі, військовий капелан протоієрей Олег Скнар.

Митрополит Епіфаній обговорив з гостями ситуацію на фронті, специфіку роботи медичної служби в умовах повномасштабного російського нападу та діяльність інституту військових капеланів.

«Ви воюєте на важкому і надзвичайно важливому напрямку – боретеся за життя і здоров’я наших захисників від російської навали. Кожен з вас є для нас новітнім героєм, тож я дякую за ваше самовіддане служіння. Зі свого боку ми продовжимо всебічну підтримку нашого війська та укріплюватимемо дух оборонців Батьківщини», – зокрема сказав Митрополит Епіфаній.

Також з нагоди нещодавнього Дня медичного працівника він відзначив військових медиків високими церковними нагородами.

Comments are closed.