Патріарх Московський Кирило висловив співчуття у зв’язку із загибеллю колаборанта, призначеного окупантами “заступником голови адміністрації Херсонської області”, Кирила Стремоусова.

Про це йдеться на сайті РПЦ.

Патріарх зазначає, що “зі скорботою сприйняв звістку про трагічну загибель заступника голови адміністрації Херсонської області Кирила Сергійовича Стремоусова”.

Він наголошує, що його “активна суспільно-політична діяльність, вірність покликанню, любов до свого народу і глибокі переживання його історичної долі заслужили пошану тисяч людей”.

“Декілька останніх місяців Кирило Сергійович самовіддано працював у найважчих умовах прифронтової зони, з честю та гідністю виконував покладені на нього непрості обов’язки”, – йдеться в тексті.

Як відомо, росЗМІ 9 листопада повідомили про смерть одного із так званих ватажків окупаційної “адміністрації” Херсона Кирила Стремоусова.

Деякі російські телеграм-канали пишуть, що він загинув у ДТП біля Генічеська.

Згодом гауляйтер Херсонщини Володимир Сальдо також заявив про смерть Стремоусова: “Сьогодні загинув Кирило Стремоусов, він загинув на території Херсонської області, рухаючись в автомобілі, який потрапив у ДТП”.

Comments are closed.