Вулична сутичка сталася в Чернівцях за участі єпископа Івано-Франківського Никити. Клірик написав заяву про тілесні ушкодження.

Про це повідомляє top-news.com.ua.

Ввечері 10 квітня патрульні Чернівців отримали звернення на лінію 102 щодо інциденту на вулиці Сагайдачного.

Як стало відомо, на місці інциденту був Никита (Сторожук), єпископ Івано-Франківський та Коломийський, який раніше був секретарем Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ МП. Клірик написав заяву про нанесення йому тілесних ушкоджень. Матеріали передали до відділку поліції.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції, до поліції надійшло звернення 42-річного чоловіка про те, що по вулиці Сагайдачного обласного центру водій вийшов із салону автомобіля та висловлюючись нецензурними словами завдав два удари рукою в обличчя.

Поліцейські встановили особу чоловіка, ним виявився 28-річний чернівчанин. Наразі правоохоронці проводять необхідні процесуальні дії, досудове розслідування триває.

Відомості за даним фактом слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

На відео, опублікованих у Телеграм-каналах Чернівців, зафіксований момент конфлікту.

В УПЦ МП повідомили, що біля Чернівецького єпархіального управління невідомий зловмисник напав на єпископа Івано-Франківського і Коломийського Никиту та неповнолітнього сина воїна ЗСУ, чий брат і батько зараз перебувають на передовій.

У пресслужбі Чернівецької єпархії повідомляють, що напад на єпископа був зумисний, поліція, яка прибула на місце подій, не затримала нападника.

 

Comments are closed.