Священника УПЦ МП, який розбещував рідних доньок, заборонили в служінні – “за аморальну поведінку”.

Про це повідомляє Дніпро.інфо.

Минулого тижня батюшці УПЦ МП, якого підозрюють в розбещенні неповнолітніх, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Як виявилося, у день затримання священнослужителя звільнили з храму, де він працював.

Як повідомили на сайті Дніпропетровської єпархії Української православної церкви МП, 5 квітня, протоієрея Василія Нєвєдома звільнили з посади клірика за аморальну поведінку.

Зазначається, що він служив в храмі на честь Святителя Іоанна Златоуста.

“5 квітня 2023 року Указом Керуючого Дніпропетровською єпархією Української Православної Церкви митрополита Дніпропетровського і Павлоградського Іринея, клірик Дніпропетровської єпархії УПЦ протоієрей Василій Нєвєдом за аморальну поведінку, що ганьбить високий сан священнослужителя, звільнений з посади клірика храму на честь Святителя Іоанна Златоуста м. Дніпро, сел. Самарівка та заборонений у священнослужінні (Указ № 19 від 05.04.2023р.)”, – йдеться в повідомленні.

Я повідомляла РП, у Дніпрі правоохоронці затримали священнослужителя одного з храмів УПЦ МП, який розбещував рідних доньок. За даними слідства, священнослужитель після смерті дружини упродовж тривалого часу вчиняв розпусні дії стосовно двох доньок 13 і 15 років, залишаючись вдома наодинці з ними.

Дівчатка розповіли про це старшому брату, який одразу повідомив поліцію.

Священника затримано, йому повідомлено про підозру в розбещенні неповнолітніх.

Comments are closed.