Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви 6 грудня відвідав дитяче свято з нагоди дня пам’яті святителя Миколая Чудотворця.

Про це повідомляє пресслужба ПЦУ.

Захід, на якому були присутні й діти з інвалідністю та діти, які постраждали від війни, проходив у стінах Київської православної богословської академії. Свято було організоване Київською Митрополією разом з Синодальним управлінням соціального служіння ПЦУ «Елеос-Україна» та мистецькою агенцією «Територія А».

Митрополит Епіфаній поспілкувався з дітками та звернувся до присутніх зі словом привітання.

«Дорогі дітки та батьки, ми вже традиційно зустрічаємося тут в день пам’яті святителя Миколая, адже усі віримо в чудо, яке здійснює Бог у нашому житті. Але навіть ми самі можемо робити маленьке чудо один для одного. У цей день діти згадують, як вони провели минулий рік і чи заслужили на подарунки від святого Миколая. Однак оцінювати своє життя й прагнути до вдосконалення та зростання маємо усі ми. В цьому році, не дивлячись на перепони, нам знову вдалося організувати це маленьке свято завдяки тому, що наші герої захищають наш спокій. Мрії здійснюються, якщо ми маємо тверду і непохитну віру в Господню допомогу. Зі святом, нехай святий Миколай прийде до кожного, підбадьорить у цей непростий час та буде для нас зразком для наслідування», – зокрема сказав Його Блаженство.

Comments are closed.