Лютий російський ворог, як злодій, вчергове чинить акт державного тероризму, обстрілюючи мирних мешканців, прагне нас вбити і погубити. Цим кремлівський тиран і його прислужники та раби на ділі вкотре засвідчують, що до них справедливо можна прикласти слова Писання: «Ваш батько є диявол; і ви хочете виконувати похоті батька вашого. Він людиновбицею був споконвіку і не стоїть в істині, бо істини немає в ньому» (Ін. 8:44).

Про це написав у соцмережах Предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній.

Фото: Associated Press

Він наголосив, що на голови тих, хто раз за разом посилає на українські міста свої знаряддя вбивства, нехай впаде кара Божа.

“Ми дякуємо нашим захисникам, зокрема силам протиповітряної оборони, за їхнє служіння і благословлямо їх! Нехай Бог допоможе вам у всьому, щоби злочинні наміри російської терористичної імперії не досягали успіху. А на голови тих, хто раз за разом посилає на українські міста свої знаряддя вбивства, нехай впаде кара Божа.

Ми ж молимося та просимо (Псалом 63): «Почуй, Боже, голос мій у молитві моїй. Від лютого ворога охорони життя моє. Укрий мене від намірів злодіїв і від зборища беззаконників. Вони наче меч нагострили язик свій і, мов стріли, кидають слова образи, щоб таємно стріляти в неповинного; стріляють в нього несподівано і не бояться. Вони утвердились у злому намірі, змовляються поставити таємно сітку і кажуть: хто їх побачить? …Але уразить їх Бог стрілою. Несподівано стріла Божа вдарить їх. Вони покарають себе своїми ж словами. Всі, хто побачить їх, відійдуть від них. І нападе страх на всіх людей, вони сповістять про діла Божі, бо зрозуміють, що то — Його діло».

Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни!” – зазначив Предстоятель ПЦУ.

Comments are closed.