На свято Стрітення Господнього, яке відбудеться завтра, 2 лютого, в Успенському соборі Києво-Печерської лаври Божественну літургію очолить Митрополит Епіфаній у співслужінні архієреїв та запрошеного духовенства ПЦУ.

Про це повідомляють в ПЦУ.

“Дорогі брати і сестри! Сердечно запрошуємо вас на урочисте богослужіння з нагоди великого свята Стрітення Господнього, яке відбудеться завтра, 2 лютого, в Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Божественну літургію очолить Блаженнійший Митрополит Епіфаній у співслужінні архієреїв та запрошеного духовенства ПЦУ.

Початок богослужіння о 9:00. Блаженнійший владика піднесе молитви до Бога за захисників Батьківщини, за перемогу України та за весь наш український народ, а також звершить традиційне освячення свічок.

Тож запрошуємо українських вірних до спільної молитви з Предстоятелем Церкви у великій святині українського народу – Києво-Печерській лаврі.

Богослужіння транслюватиметься на сторінках ПЦУ і Митрополита Епіфанія у Facebook та на YouTube-каналі ПЦУ”, – йдеться в повідомленні.

Comments are closed.