Сьогодні ПЦУ вітає свого Предстоятеля Митрополита Київського і всієї України Епіфанія з п’ятою річницею інтронізації та з його 45-річчям.

Від повноти Православної Церкви України – Священного Синоду, Синодальних управлінь, єпископату, духовенства, чернецтва, викладачів і студентів духовних навчальних закладів та від усіх вірних – найтепліші вітання, слова вдячності й побажання рясних Божих благословінь.

“З Вашим іменем міцно пов’язаний початок справді історичної доби в житті нашої рідної Української Церкви: доби її визволення з-під російського ярма, доби об’єднання Українського Православ’я, доби нашого духовного зміцнення й утвердження. Ви є нашим духовним батьком, мудрим і справедливим першоієрархом, який завжди і попри все – зі своїми вірними, зі своїм народом, зі своєю Церквою.

Ваше натхненне й віддане служіння є добрим прикладом для багатьох, воно надихає та зміцнює. У ваших промовах, порадах і духовних настановах завжди звучать слова батьківської мудрості й підтримки, які торкають серце. Дякуємо за приклад відданого служіння і проповідь слова Божого, якого Ви нас навчаєте.

Многії Вам літа, Ваше Блаженство!” – йдеться в привітанні.

Comments are closed.