На прохання Предстоятеля ПЦУ до його дня народження та п’ятої річниці інтронізації віряни зібрали 500 тисяч грн для евакуації та порятунку поранених захисників, чим займається соціальна місія ПЦУ «Параволан». Ще пів мільйона Предстоятель додав від себе.

За словами Митрополита Епіфанія, сертифікат на мільйон передав сьогодні керівнику цієї місії, парамедику Роману Холодову.

“Щиро вдячний кожному, хто долучився до цього збору на евакуацію. Адже поранених у тому «пеклі на землі» дуже багато, бо ворог щодалі лютішає… Евакуаційна команда «Параволан» вивозить наших поранених воїнів, постраждалих мирних мешканців, надаючи їм першу медичну допомогу і рятуючи життя, доправляючи до лікарень, де далі їх будуть оперувати, складати знівечені вибухами кінцівки, лікувати від контузій… Щодня це може бути до кількох сотень врятованих життів, безцінних життів героїв.

Вони жертвують своїм життям заради всіх нас, а допомагати їм – це те, що можемо зробити для них ми. Не будьмо байдужими, допомагаймо. Дамо їм можливість вижити!” – зазначив Предстоятель.

Comments are closed.