Предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній передав захисникам із Української добровольчої армії дрони, прилади нічного бачення та іншу допомогу.

Про це повідомляють в ПЦУ.

«З Богом – до перемоги! Нехай Господь береже кожного з вас. Наша Церква повсякчас молиться за кожного захисника України, підтримує і допомагає, чим може, аби разом, спільними силами перемогти це зло, яке увірвалося в наш мирний спільний дім», – сказав  Митрополит Епіфаній, благословляючи захисників з Українська добровольча армія – УДА та передаючи їм військову допомогу.

Цього разу на фронт з бійцями УДА поїдуть дрони, маскувальні сітки, спеціальний маскувальний одяг, а також прилад нічного бачення. На прохання захисників Батьківщини Предстоятель також підписав прапори.

“Шануємо наших новітніх героїв! Кожен і кожна, хто боронить Україну від російських загарбників, для нас є справжніми героями. Церква повсякчас молиться за вас і підтримує ваші сім’ї. Лише разом, в єдності і добрій волі ми здатні перемогти ворога і вигнати його з нашої рідної землі. Нехай нам Бог допомагає!” – йдеться в повідомленні.

Comments are closed.