Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 18 квітня 2024 року зустрівся у своїй резиденції з головою Державної міграційної служби України Наталею Науменко.

Про це повідомляє пресслужба ПЦУ.

У зустрічі також взяли участь насельник Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря ігумен Феодосій (Ляхович) та заступник начальника Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області Дмитро Петров.

На початку спілкування Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви розповів гостям про древню та новітню історію Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря.

Також під час зустрічі йшлося про державну політику у сфері міграції в контексті повномасштабної російської агресії, місію Церкви та значення духовних цінностей у житті суспільства в умовах війни й необхідність максимальної консолідації перед лицем ворожих викликів.

«Зараз перед Україною стоять важкі випробування, подолання яких є без перебільшення доленосною місією для нашого народу. Тож нам усім, кожному на своєму місці, потрібно продовжувати наполегливу працю, оскільки ми маємо велику відповідальність перед народом, державою та майбутніми поколіннями», – сказав Митрополит Епіфаній.

Comments are closed.