24 квітня 2024 року у Митрополичому домі Митрополит Київський і всієї України Епіфаній провів робочу зустріч з Головою Всеукраїнського Союзу Церков Євангельських Християн-Баптистів Валерієм Антонюком, старшим єпископом УЦ ХВЄ Анатолієм Козачком та начальником служби військового капеланства Сухопутних військ Збройних Сил України полковником Ларисою Полянською.

У зустрічі також взяли участь секретар Київської Митрополії архієпископ Вишгородський Агапіт, перший проректор КПБА, доцент протоієрей Ярослав Романчук, пастор, капелан В’ячеслав Когут та військовий капелан Анатолій Кушнірчук, повідомляє пресслужба ПЦУ.

Предстоятель обговорив з гостями мужнє протистояння українського народу у боротьбі за суверенітет нашої Батьківщини, боротьбу проти російського агресора та невід’ємну роль капеланів й українського духовенства у підтримці наших захисників – новітніх героїв.

Окрім того, на зустрічі йшлося про релігійну, безпекову й гуманітарну ситуацію в Україні; про програми реабілітації військовослужбовців і важливу роль Церкви у психологічній підтримці та допомозі постраждалим від війни, а також інші актуальні питання.

Comments are closed.