Предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній просить молитися за спокій душ всіх убитих і закатованих українських дітей, за полегшення болю від непоправної втрати для їхніх рідних. І просити Господа про звершення справедливого суду – людського і невідворотного Божого – над усіма вбивцями, кривдниками та катами невинних дітей України.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook в Міжнародний день безвинних дітей – жертв агресії.

“Передчасна смерть кожної української дитини від рук агресора крає серце. Їм би ще жити й жити, пізнавати, радіти, примножувати в цьому світі добро… Але диявольські прислужники з Кремля вбили їх. Нехай ці слуги диявола за кожне відібране життя, за пролиту кров, страждання і сльози дадуть відповідь перед Богом і сповна понесуть справедливе покарання.

З болем у серці, зі сльозами на очах ми підносимо сьогодні молитви за спокій всіх спочилих дитячих душ. Нехай Господь їх упокоїть серед праведників у Царстві Небесному. Світла їм пам’ять і вічний спокій”, – зазначив Митрополит Епіфаній.

Понад пів тисячі дітей убила росія на нашій землі з початку повномасштабного вторгнення. Ще понад 1300 дітей отримали поранення різного ступеня тяжкості. За офіційною інформацією, ще майже 20 тисяч українських дітей примусово депортували, вкрали, незаконно перемістили до росії. Але це цифри офіційно встановлені, відповідно до відкритих кримінальних проваджень. Водночас, скільки ще злочинів проти дітей є не зафіксованими офіційно, зокрема, на окупованих територіях – цього тепер не знаємо, але знаємо, що цифри ці жахають…

Comments are closed.