Наша Конституція – теж об’єкт зазіхання для нашого ворога, бо вона, визнана світом, закріплює багатовікові прагнення українського народу жити в незалежній, суверенній, єдиній, демократичній державі. А цього наш ворог визнавати не хоче.

Про це написав Предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній з нагоди Дня Конституції.

“Тож російська імперія зла атакує сьогодні в тому числі і наш Основний Закон, зазіхає на наш конституційний лад, відбирає у нашого народу його основоположні права і свободи. Ба більше, наш ворог відбирає фундаментальне – наше право на життя. А це право дароване нам Богом.

На жаль, нині Конституція України не діє повноцінно, адже під час військового стану маємо тимчасові обмеження конституційних прав і свобод громадян. Наш ворог спричинив це обмеження, взявши в заручники, фактично, кожного з нас. Тому сьогодні ми боремось, в тому числі, і за нашу Конституцію, щоби повернути українському народові гарантовані Основним Законом права і свободи.

Живучи за Законом Божим, поважаймо закон людський! З 28-ю річницею ухвалення Конституції України!” – зазначив Предстоятель ПЦУ.

Comments are closed.