Загарбницька війна Росії проти України є початком катастрофи, яка в подальшому ще матиме дуже тяжкі наслідки для Росії.

Так вважає авторитетний афонський старець Олексіс Ксенофонтський, якого цитує директор Міжнародного інституту афонської спадщини Сергій Шумило.

За його словами, Росія обрала шлях повернення в радянське безбожне минуле і намагається це нав’язати іншим, що неодмінно обернеться для неї катастрофою. Він вважає, що загарбницька війна Росії проти України – є початком цієї катастрофи, яка в подальшому ще матиме дуже тяжкі наслідки для Росії…

Як розповів старець, в дитинстві він був свідком, як партизани-комуністи, підтримувані з Москви, вбивали його односельців, а їхні відрубані голови приносили в корзинах на опізнання родичам.

Він пережив жахи військових злочинів комуністів, підтримуваних Москвою, і добре пам’ятає їх наслідки, тому добре розуміє українців, наше прагнення до свободи і є на нашій стороні. Каже, якби греки не побороли комуністів, то Греції могло б не бути.

“Наші батьки боролись за свободу, за наші домівки та родини. Тепер так само українцям знову доводиться боротись”, – каже старець. За його словами, повернення назад в СССР неможливе, Україна буде вільною, вона жертовно виборює своє право на існування, надане Богом, і Бог однозначно на стороні України, а не агресора.

“Під час нашої розмови старець Олексіс запевнив, що щоденно молиться за Україну та український народ. Особливо посилено молиться за всіх українських військовополонених та за їхнє звільнення. Він передає всім українцям, а особливо українським воїнам, своє благословення та слова молитовної підтримки з побажанням віри, витримки, мужності, миру та спасіння”, – написав Шумило.

Comments are closed.