На місці понеділкового російського обстрілу, що знищив дитячу лікарню «Охматдит», Предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній звершив літію за загиблими внаслідок цієї атаки.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

“Наш ворог вже давно перетнув будь-які моральні межі. Адже яка воєнна доцільність бити по дитячих лікарнях? Але для росії ця доцільність очевидна – залякати нас, аби ми здалися, тероризувати українців, вбивати навіть важкохворих дітей, аби зламати нас, – адже їй не вдається добитися реального успіху на фронті.

Сьогодні ми молилися за тих, хто загинув внаслідок російської ракетної атаки, але також ми молимося і за тих, хто буде відновлювати і відроджувати «Охматдит». Усупереч прагненням ворога, маємо гуртуватися у нашій спільній боротьбі, виявляючи незламність.

Бо разом, об’єднані, ми сильні. І я переконаний, що незабаром ми зберемося для того, щоб відкрити оновлений корпус. Це все у наших силах. Тому ми разом, згуртувавшись, донатимо, кожен на своєму місці робимо все від нас залежне, щоби наближати нашу спільну українську перемогу.

Так і буде, адже на нашому боці правда, а де правда, там Бог, а де Бог – там і буде перемога”, – зазначив Предстоятель ПЦУ.

Comments are closed.