Українське православ’я сьогодні робить крок до визволення від московських чортів.

Про це сказав у своєму відеозверненні з нагоди Дня Незалежності президент Володимир Зеленський.

“Незалежність справа кожного і кожної. І вона має багато вимірів, кожен з яких потрібно здобувати, щоб відстояти незалежність всеосяжно: це економічна незалежність, це енергетична незалежність, це духовна незалежність українського народу. Українське православ’я сьогодні робить крок до визволення від московських чортів”, – зазначив він.

Раніше стало відомо, що президент Володимир Зеленський у День Незалежності України підписав закон, який забороняє діяльність пов’язаних із Росією релігійних організацій. Відповідна позначка “повернуто із підписом президента” з’явилася під карткою закону №8371 на сайті Верховної Ради.

Як повідомляла РП, Верховна Рада проголосувала у другому читанні та в цілому за законопроєкт №8371, що передбачає заборону діяльності релігійних організацій, керівний центр яких розташований у країні-агресорі. За відповідне рішення проголосували 265 народних депутатів.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук підписав закон про заборону діяльності в Україні релігійних організацій, пов’язаних з Російською Федерацією, і направив його на підпис президенту Володимиру Зеленському.

Comments are closed.