Українська співачка Оксана Білозір навідалася до Курської області і в церкві м. Суджа заспівала  “Ісусе милий”.

У своєму блозі народна артистка опублікувала ролик, на якому вона у бронежилеті виконує пісню українською, пише Експрес.

“Суджа. Курська область. Зруйнована церква”, – написала під роликом співачка.

Водночас волонтер Андрій Печений на своїй сторінці у Facebook також показав, як з артисткою прогулювався територіями Курської області, оглядаючи околиці. Зокрема, волонтери з Білозір зробили фото на тлі російського магазину, який зазнав українізації завдяки ЗСУ, та біля українського прапора біля дорожнього вказівника, де написані назви російських міст.

Щоб підтримати бойовий дух українських бійців Оксана Білозір також дала свій імпровізований концерт просто неба. І під час виконання своїх хітів зірка символічно тримала у руках синьо-жовтий прапор з написом “Молюся за Україну”.

Ба більше, зірка зізналася, що навіть встигла поспілкуватися з місцевими мешканцями й була здивованою, що вони вже відповідають їй українською.

“Повернулася з поїздки в Курську область! Поспілкувалася із місцевими мешканцями! До речі, вони розуміють українську і навіть пробують відповідати українською! Відвідала кілька місцевих храмів! Возила нашим Воїнам добре слово і українську пісню, яка надихає, об’єднує і дає силу”, – поділилася враженнями Білозір.

Тим часом у російських пабліках візит української співачки на Курщину назвали незаконним. Там зчинили вереск, що Білозір осквернила святиню, бо співала українські пісні у російському храмі.

Пропагандисти назвали її візит провокацією і погрожували знищити цей храм разом українською делегацією.

Comments are closed.