Митрополит Епіфаній у супроводі митрополита Дніпровського і Січеславського Симеона, архієпископа Харківського і Слобожанського Митрофана, єпископа Запорізького і Мелітопольського Фотія відвідав одну з військових частин міста-героя Харкова, де звершив освячення дзвіниці та передав автомобіль швидкої допомоги.

Предстоятель також спільно з архієреями, капеланами, командиром частини та військовослужбовцями, Харківським міським головою Ігорем Тереховим помолився за всіх захисників України й перемогу над російським агресором, повідомляє пресслужба ПЦУ.

Митрополит Епіфаній на знак подяки за жертовне служіння відзначив воїнів високими церковними нагородами, а також архієпископа Митрофана – Орденом святого архістратига Михаїла I ступеня.

Опісля Предстоятель біля памʼятного знаку на честь полеглих захисників Батьківщини підніс молитви до Бога за спокій душ усіх новітніх героїв, які віддали своє життя за волю і незалежність України.

На завершення заходу Митрополит Епіфаній передав автомобіль швидкої допомоги, придбаний в рамках співпраці Православної Церкви України та Української Православної Церкви США.

Comments are closed.