Перебуваючи з Першосвятительським візитом на Прикарпатті, Предстоятель Православної Церкви України Митрополит Київський і всієї України Епіфаній відвідав захисників Батьківщини, які проходять реабілітацію в медичному закладі Івано-Франківська.

Його супроводжували митрополит Івано-Франківський і Галицький Іоасаф та голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, повідомляє пресслужба ПЦУ.

Митрополит Епіфаній благословив кожного українського захисника, поспілкувався та підтримав їхній дух. Предстоятель подарував військовослужбовцям молитовники та передав гостинці.

Також Предстоятель Православної Церкви України поспілкувався з колективом КНП ОКЛ Івано-Франківської обласної ради, в якому надають спеціалізовану стаціонарну і консультативну медичну допомогу за 36 напрямами, та відзначив лікарів високими церковними нагородами.

«Нехай Господь дає вам сили, натхнення, і надалі проявляти цю любов. Ви виконуєте заповідь Божу про любов до ближніх, бо піклуєтесь про тих, які страждають. А хто хворіє, то відчуває біль, відчуває страждання. І коли ви їх полегшуєте, то тим самим даєте людям надію далі жити, відновлювати своє здоров՚я та робити корисні справи», – сказав Митрополит Епіфаній.

Comments are closed.