Лідер прокремлівського байкерського клубу «Нічні вовки» Олександр Хірург-Залдостанов порівняв послання президента Росії Володимира Путіна Федеральним зборам РФ з першою книгою Нового Завіту – Євангелієм від Матвія. Окрім того, байкер, який включений в базу “Миротворець”, назвав очільника Кремля “царем” та “помазаником”. Про це повідомляє “Ура.ру”.

“Коли він говорив про згуртованість і єдність країни, мені чомусь спало на думку Євангеліє від Матвія, глава 12, де сказано, що кожне царство, поділене супроти себе, запустіє”, – заявив путінський улюбленець Залдостанов. Байкер вважає, що це був “кращий виступ президента”.

“Таке відчуття, що він дійсно російський цар, помазаник, – зізнався Хірург. – Його мова пронизана турботою про людей. А де Бог – там любов. Від нього любов виходить – до людей, до країни”. Особливо байкер зазначив слова Путіна про об’єднання громадян навколо патріотичних цінностей.

Видання зазначає, що трансляцію послання Хірург в цьому році дивився по телевізору, перебуваючи в Криму. За словами Залдостанова, в Севастополі він підписував угоду з Міноборони про створення спільного проекту – парку “Патріот”.

Comments are closed.