Предстоятель Православної Церкви України відвідає з архіпастирським візитом Рівненську єпархію у період від 12 до 14 жовтня, передає пресслужба ПЦУ у Facebook.

У суботу о 17:00 митрополит Епіфаній звершить освячення місця під будівництво каплиці у місті Вараш, а після цього відвідає місцеву атомну електростанцію.

Наступного дня о 8:30 владика звершить освячення новозбудованого Свято-Покровського храму у Вараші та очолить першу Божественну літургію. А вже ввечері неділі, о 18:00, Предстоятель прибуде до міста Здолбунів та звершить освячення розписів Свято-Успенського храму й очолить акафіст до Пресвятої Богородиці.

У свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України, що припадають на понеділок, митрополит Епіфаній о 9:00 очолить Божественну літургію у Свято-Покровському кафедральному соборі в Рівному з нагоди храмового свята, а об 11:30 звершить заупокійну літію за захисниками Батьківщини на кладовищі “Нове” біля могил Героїв небесної Сотні та Героїв, які віддали своє життя у зоні АТО.

Comments are closed.