Міжнародні тренери Деніел Баттрі з дружиною Шерон проведуть 9 і 10 листопада в Києві спеціалізований тренінг з вирішення конфліктів.

На заході вчитимуть застосовувати принципи та інструменти для трансформації і вирішення конфлікту, аналізувати свою поведінку в конфлікті і трансформувати його у конструктивні дії, знаходити душевні ресурси для подолання конфлікту, повідомляє “Релігія в Україні” з посиланням на Вog.news.

Головний спікер і організатор тренінгу Деніел Баттрі – автор багатьох книг і статей з миротворчості. Він брав участь у вирішенні конфліктів у 32-х країнах.

Зокрема, під час вирішення релігійно-політичного конфлікту в М’янмі (Бірмі) він був єдиним запрошеним експертом у Бірменскому комітеті миру і взяв участь у процесі спілкування між урядовими військами й Організацією незалежності Качина. Результатом його роботи стали прямі переговори, почався процес, який завершився припиненням вогню в 1994 році.

Також фасилітаторами тренінгу в Києві виступлять фахівці з України: лектор і психолог Надія Ширій і тренер Вероніка Волошина.

Тренінг розрахований на широке коло слухачів. Для участі необхідна реєстрація.

Comments are closed.