Блаженнійший Митрополит Епіфаній біля пам’ятника святому Володимиру звершує урочистий молебень на честь річниці Хрещення Руси-України.

“1032 роки тому святий рівноапостольний князь Володимир охрестив Русь у притоці Дніпра. Сьогодні у своїй незалежній єдиній Православній Церкві України ми підносимо спільні молитви вдячності за це історичне рішення, що стало визначальним в історії нашої держави”, – йдеться у повідомленні ПЦУ у Facebook.

1032 роки тому святий рівноапостольний князь Володимир охрестив Русь у притоці Дніпра. Сьогодні у своїй незалежній єдиній Православній Церкві України ми підносимо спільні молитви вдячності за це історичне рішення, що стало визначальним в історії нашої держави. Приєднуйтесь онлайн до урочистого молебню, який звершує Блаженнійший Митрополит Епіфаній біля пам’ятника святому Володимиру.

Опубліковано Православна Церква України Вівторок, 28 липня 2020 р.

Священнослужителі закликали приєднуватись онлайн до урочистого молебню.

“На схилах Дніпра, у серці золотоверхого Києва, об’єднуймося у подячній молитві за те, що святкуємо вже 1032-у річницю Хрещення України-Руси. З нагоди цієї знакової події в історії нашої Церкви та держави звершую молебень біля пам’ятника святому рівноапостольному князю Володимиру”, – написав митрополит Епіфаній.

Comments are closed.