Прочани РПЦвУ (УПЦ МП), які зневажили карантинні заходи й попередження влади, під зливою дійшли до Почаївської Лаври.

Ексклюзивні кадри з повітря опублікувано на сторінці  Pavlovsky News  в Facebook.

“Під рясною зливою хресний хід із Кам’янця-Подільського, що на Хмельниччині, який розпочався 19 серпня, сьогодні досягнув кінцевої точки – Почаївської Лаври.

Колонна з 5 тисяч прочан уже ввійшла в головні ворота Лаври.  На чолі колони – ікони, які люди пронесли на своїх плечах понад 200 км.  В хресному ході беруть участь люди різного віку, навіть  немовлята, яких батьки везуть у візочках”, – зазначає Pavlovsky News.

Тысячи верующих УПЦ пришли в Почаевскую Лавру. Эксклюзивные кадры с воздуха. Подписывайтесь – https://t.me/joinchat/AAAAAEs2DrjBFfYHcsecJQПод проливным дождем Крестный ход из Каменец-Подольского Хмельницкой области, который начался 19 августа, сегодня достиг конечной точки – Почаевской Лавры.Колонна из 5 тысяч паломников уже вошла в главные ворота Лавры. Во главе колонны иконы, которые люди пронесли на своих плечах больше 200 км. В Крестном ходу участвуют люди всех возрастов, даже младенцы, которых родители везут в колясках. В этом году никаких особых препятствий для верующих, которые идут Крестным ходом не было. Напомним, что Крестный ход из Каменца в Почаев проходит ежегодно вот уже больше 200 лет.PavlovskyNEWS

Опубліковано Pavlovsky News Вівторок, 25 серпня 2020 р.

Незважаючи на карантинні обмеження, кілька тисяч вірян РПЦ в Україні (УПЦ МП) з різних областей України у середу, 19 серпня, приїхали до Кам’янця-Подільського і почали масштабний хресний хід до Почаївської лаври.

У Волочиську, що на Хмельниччині паломники РПЦ в Україні (УПЦ МП), які прямували до Почаївської лаври, на своєму шляху зустріли дошку із написом “Смерть москалям”.

Comments are closed.