У ніч на 30 жовтня помер митрополит Чорногорський і Приморський Сербського Патріархату Амфілохій (Радович). Про це написали сербські ЗМІ, повідомляє кореспондент Credo.Press.

“У Клінічному медичному центрі Чорногорії після причастя Святих Тайн преставився преосвященний архієпископ Цетінський, митрополит Чорногорський і Приморський і екзарх Священного престолу Печа Амфілохій. Про всі решту подробиць, що стосуються похорону преосвященного митрополита громадськість буде проінформована найближчим часом”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляла РП, 6 жовтня митрополит Чорногорсько-Приморський Сербського Патріархату Амфілохій був госпіталізований до Клінічного центру Підгориці з діагнозом COVID-19.

82-річний митрополит Амфілохій став відомим через його активну участь у передвиборній кампанії в Чорногорії цього року, коли він відкрито агітував за просербські партії і виступав з образливими висловлюваннями на адресу чинної влади.

Як повідомляла РП, очільник Чорногорської митрополії Сербського Патріархату Амфілохій займався прямою політичною агітацією проти влади.

Comments are closed.