На Рівненщині, в урочищі Гурби, де відбувся найбільший за всю історію бій Української повстанської армії проти НКВС, розпочалося будівництво монастирського храму ПЦУ. Про це повідомив намісник монастиря архімандрит Онуфрій Ляда на своїй сторінці в Facebook.

Фото: Facebook/Архімандрит Онуфрій Ляда

“На початку тижня з Божою допомогою благополучно розпочали роботи по заливанню фундаменту нового храму на честь святителя Спиридона Тримифунтського. Дякуємо усім, хто долучився і долучається до цієї Боговгодної справи”, – написав архімандрит.

Фото: Facebook/Архімандрит Онуфрій Ляда

Як повідомляла РП, митрополит Київський і всієї України Епіфаній 21 червня звершив закладення наріжного каменю під будівництво храму на честь святителя Спиридона Тримифунтського у Свято-Воскресенському Гурбинському монастирі у с. Мости, Здолбунівського району Рівненської області.

Як повідомляє пресслужба ПЦУ, Предстоятелю співслужили митрополит Переяславський і Вишневський Олександр, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, намісник обителі архімандрит Онуфрій Ляда, братія монастиря та запрошене духовенство.

Comments are closed.