Очільниця Мінветеранів Юлія Лапутіна зустрілася з єпископом Вселенської патріархії в Україні Михайлом Аніщенком. Про це вона повідомила у Facebook.

“Присутність в Україні представництва Вселенського патріархату є свідченням великої Божої милості для православних українців. Зустріч з такими людьми надихає і додає сил працювати заради збереження України вільною, – розповідає Юлія Лапутіна.

Розмовляли про важливість підтримки релігійних свобод, розвитку духовності в Україні та релігійну дипломатію”, – написала Юлія Лапутіна. Єпископ Михайло Аніщенко відзначив неоцінену роль українських захисників у збереженні нашої країни та в обороні майбутнього нашого народу.

«Духовний фронт – це не тільки боротьба проти всіх видів пропаганди агресора, укріплення віри українців у свої сили та в перемогу над ворогом. Це і підтримка воїнів та допомога їм у поверненні до мирного життя. І гідне вшанування тих, хто віддав своє життя за волю України. Захисники, першими почали запроваджувати в Україні світоглядне сприйняття українів як нації», – підкреслила Юлія Лапутіна.

Міністерка також поділилася з єпископом планами разом з духовенством створити мобільні групи для реабілітаційної роботи з ветеранами у найвіддаленіших куточках України. А на місцях об’єднають зусилля для допомоги ветеранам, родинам загиблих захисників України територіальних відділів Мінветеранів та місцевих осередків церков.

Comments are closed.