Путін вірить в шаманів, практикує язичництво, яке сповідує віру в диявола. Таку думку висловив капелан ЗСУ, священник Церкви Християн Віри Євангельської Олександр Мішура в інтерв’ю Цензор.net.

За його словами, РФ розпочала стягування військ до кордонів України відразу після того, як Путін і Шойгу провели декілька днів у тайзі, де, впевнений, зустрічалися із шаманами.

“Це відбулося в день літнього рівнодення, 20 березня, який має містичне забарвлення, сили пітьми роблять свої обряди, дійства”, – зазначає священник.

Він розповідає, що Путіну привозили шаманів навіть із джунглів Амазонки, і в цьому брав участь Віктор Медведчук. “Про це відкрито розповідав російський професор Валерій Соловей. Це можна знайти у відкритих джерелах. Духовний світ існує. Незалежно від того, віримо ми в це чи ні. Сили добра і сили пітьми є”, – каже капелан.

“Якщо проаналізувати хронологію подій, ми бачимо, що як тільки Путін та Шойгу повернулися з тайги, в російських ЗМІ почали накручувати істерику – ми можемо піти війною проти кого завгодно, ми повинні відродити імперію. Слово “війна” лунає в їхньому ефірі постійно. Слідом за цим вони перейшли до стягування військ біля кордонів нашої держави в напрямку Донбасу, в Криму”, – розповів капелан.

Він зауважив, що в РФ навіть найбільший храм міністерства оборони схожий на капище.

“Як  трофеї всередині помістили нацистські прапори, штандарти, зброю. Це досить дивно. Так робили язичники – вони вкладають містичну силу у зброю переможеного ворога. Це все обряди язичників, які сповідують сили диявола. Росіяни дуже люблять говорити про духовні “скрєпи”. Найголовніша їхня “скрєпа” лежить на червоній площі в мавзолеї. Це називається не інше, як ідол. Черги до нього, шанування і є поклонінням ідолу”, – зазначає священнослужитель.

Він переконаний, що кремлівська влада дуже вірить у подібну містику.

“Згадайте, Гітлер свого часу відправляв експедиції на Тибет, шукаючи чашу Грааля, спис, яким був вдарений Христос. Нікого не нагадує? Один в один. Ми, як віруючі, можемо протиставити цьому потужну молитву і піст”, – зазначив Олександр Мішура.

Comments are closed.