У день Вознесіння Господнього владика Микола Бичок, єпарх Мельбурнської єпархії Святих апостолів Петра і Павла в Австралії, Новій Зеландії та Океанії, вперше відслужив архієрейську Божественну Літургію на австралійській землі.

Богослужіння відбулося у храмі Святого апостола Андрія Первозваного у місті Сіднеї, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Єпископ подякував священникам храму  за віддане служіння, а також звернувся до всіх вірних зі словами вдячності за молитву та підтримку.

Опісля всі присутні могли поспілкуватися зі своїм єпископом.

Після прибуття до Австралії владика Микола перебував на 14-денному карантині.

Як відомо, 7 червня 2020 року архієрейську хіротонію правлячого єпископа єпархії Святих апостолів Петра і Павла в Мельбурні (Австралія) Миколи Бичка для українців Австралії, Нової Зеландії та країн Океанії здійснив глава Української Греко-Католицької Церкви  Святослав. Хіротонія відбулася в архикатедральному соборі Святого Юра у Львові.

Як повідомляла РП, 24 травня, після майже року очікування, єпископ УГКЦ Микола Бичок вилетів із Києва до Австралії на служіння для вірних в єпархії Верховних апостолів Петра і Павла в Австралії, Новій Зеландії та Океанії.

Comments are closed.