Християнські блогери кардинально не змінять ситуацію з наверненням молоді до віри, але можуть покращити ставлення до Церкви.

Таку думку в інтерв’ю Релігійній правді висловив один з найкращих студентів Львівської богословської академії ПЦУ Девід Чіджокє.

“Дійсно, я і сам це помічаю, що велика частина молоді зараз вважає Церкву несучасною, немодною, на превеликий жаль. Поява православних блогерів, звісно ж, кардинально ситуації не змінить. Але зацікавити молодь, дати відповіді на питання, змінити стереотипні уявлення про Церкву – може”, – вважає семінарист.

Девід Чіджокє

Він навів приклад декана богословського факультету о. Кипріана, який веде свій TikTok.

“Його віртуальна паства вже близько 7000. Чи це добре? Звичайно, що так. Зрозуміло, що не всі вони відразу стануть церковними людьми і православними, але таки хтось змінить свою думку про Церкву і священників на краще”, – додав Девід.

У одному з наших інтерв’ю із популярним львівським священником Кипріаном Лозинським, деканом богословського факультету Львівської православної богословської академії, мова зайшла про темношкірного студента Девіда Чіджокє, особа якого викликала несподіваний інтерес у читачів. Тож у перші дні нового навчального року ми вирішили поговорити із одним з найкращих студентів академії про семінарське життя і про те, яким він уявляє своє майбутнє.

Читайте інтерв’ю за посиланням: Коли дівчина чує, що я семінарист, то її інтерес зникає

Comments are closed.