Митрополит Київський і всієї України Епіфаній зустрівся у своїй резиденції з командувачем угруповання сил і засобів оборони міста Києва генерал-лейтенантом Володимиром Кравченком.

У зустрічі також взяли участь начальник відділу психологічної підтримки персоналу угрупування сил і засобів оборони м. Київ підполковник Андрій Кириченко, начальник групи психологічного супроводу угрупування сил і засобів оборони м. Київ старший лейтенант Альбіна Моцпан та лейтенант капеланської служби протоієрей Сергій Дмитрієв, повідомляє пресслужба ПЦУ.

Під час спілкування йшлося про розвиток інституту капеланського служіння, духовну та психологічну підтримку воїнів-захисників України, зокрема тих, які зазнали поранень та всебічну співпрацю задля відбиття російської навали й досягнення справедливого і стійкого миру.

Окрім того, генерал-лейтенант Володимир Кравченко вручив Предстоятелю Православної Церкви України відзнаку – медаль «Захисникам Києва», якою нагороджуються також цивільні особи за особистий внесок у справу розвитку УСіЗО м. Київ.

«Наші славні воїни роблять сьогодні головне для України – ціною власних життів захищають її від російського агресора. Тож і ми як Церква покликані робити усе від нас залежне, щоб підтримувати наше військо і щоденно молитися за тих, хто через ворожий напад проливає свою кров за ближніх і Богом дану Батьківщину. Усі разом ми є рушійною силою, яка з Божою допомогою неодмінно досягне мети. Бо ми стоїмо за свій рідний дім і за правду, а з правдою завжди Господь», – сказав Предстоятель ПЦУ.

Comments are closed.