Люди розчаровуються в Церкві через нахабну поведінку єпископів та священників.

Таку думку в інтерв’ю Релігійній правді висловив священник ПЦУ з Маріуполя Володимир Коскін, етнічний росіянин, який 2009 року перейшов з УПЦ МП до Української Церкви.

«Апостол Павло коли дивився на Церкву, то бачив, що вона свята сама по собі. Свята, тому що в ній Христос. Але інколи ми самі виганяємо Христа з Церкви своєю нахабною поведінкою, я кажу про ієрархів Церкви», – зазначив отець Володимир.

Священник ПЦУ Володимир Коскін з родиною

«От коли мені кажуть, що люди зараз не ходять до церкви, так у більшості своїй через священника, через єпископів, через їхню нахабну поведінку люди розчаровуються в Церкві. І деякі представники духовенства кажуть, мовляв, самі винні, бо не треба зачаровуватись. На що я кажу співбратам МП: «Але ви ж і не пробували їх причарувати, ви цього не робили. Але розчарувати вже встигли», – нарікає священник ПЦУ.

Детальніше про те, що спонукало священнослужителя УПЦ МП перейти до Української Церкви, читайте в інтерв’ю: «Я каюсь тільки через те, що раніше не пішов з УПЦ МП», – священник ПЦУ Володимир Коскін

Comments are closed.